Shop

Välj Valuta

1400SEK
(Inkl. 25% moms)

Akashainspiratören

Tvåans bokcirkel på temat ”Sagt om konsten att leva i harmoni med sig själv."

ONS 19 jan kl 18.30 (startar cirkeln)

Vi ses på Zoom 4 ggr
under jan-apr.
(Se mer info nedan!)

Image

Bli vis med oss! Akashainspiratörens andra bokcirkel drar igång: TVÅAN - ”Sagt om konsten att leva i harmoni med sig själv."

Att läsa är ett fantastiskt sätt att få fördjupad kunskap om medvetandet och meningen med livet här på jorden. Under cirka tre månader ska vi tillsammans läsa tre böcker om hur vi kan utveckla oss på det personliga planet genom att använda oss av vår energimässiga kompetens. Vi läser en bok var fjärde vecka och diskuterar våra upplevelser på Zoom.
 
Du behöver inte ha gått ETTAN för att hänga med.
 
Varmt välkommen!
Ulrika
Samtalsledare

Bokcirkelns upplägg

Cirkel 1 Vi presenterar oss och de tre böcker vi ska läsa och får svar på var de går att beställa. (19 januari kl 18.30 – 20.30)

Cirkel 2 Vi samtalar om ”Resan: en praktisk guide till läkande och frihet” (16 februari kl 18.30 – 20.30)

Cirkel 3. Vi samtalar om ”Hela ditt inre och finn ditt sanna jag” (16 mar kl 18.30 – 20.30)

Cirkel 4 Vi samtalar om ”Lycka! En handbok i konsten att leva” och sammanfattar våra intryck efter att ha läst alla tre böckerna. (13 april kl 18.30 – 21.00)

De här böckerna läser vi

Resan: en praktisk guide till läkande och frihet
(Brandon Bays) Adlibris 153 kr

Hela ditt inre och finn ditt sanna jag
(Lise Bourbeau) Adlibris 148 kr

Lycka! En handbok i konsten att leva
(Hans Helighet Dalai Lama och Howard C. Cutler)
Adlibris 75 kr

När du betalt kursavgiften kommer du att få ett mejl med en inbjudan och en länk till Zoom.

Vi träffas totalt under 8 timmar och 30 minuter på Zoom!
Akashainspiratören Tvåans bokcirkel på temat ”Sagt om konsten att leva i harmoni med sig själv." ONS 19 jan kl 18.30 (startar cirkeln) Vi ses på Zoom 4 ggr under jan-apr. (Se mer info nedan!) Bokcirkelns upplägg De här böckerna läser vi Se fler tillfällen i shopen Bli vis med oss! Akashainspiratörens andra bokcirkel drar igång: TVÅAN - ”Sagt om konsten att leva i harmoni med sig själv." Att läsa är ett fantastiskt sätt att få fördjupad kunskap om medvetandet och meningen med livet här på jorden. Under cirka tre månader ska vi tillsammans läsa tre böcker om hur vi kan utveckla oss på det personliga planet genom att använda oss av vår energimässiga kompetens. Vi läser en bok var fjärde vecka och diskuterar våra upplevelser på Zoom.   Du behöver inte ha gått ETTAN för att hänga med.   Varmt välkommen! Ulrika Samtalsledare Bokcirkelns upplägg Cirkel 1 Vi presenterar oss och de tre böcker vi ska läsa och får svar på var de går att beställa. (19 januari kl 18.30 – 20.30) Cirkel 2 Vi samtalar om ”Resan: en praktisk guide till läkande och frihet” (16 februari kl 18.30 – 20.30) Cirkel 3. Vi samtalar om ”Hela ditt inre och finn ditt sanna jag” (16 mar kl 18.30 – 20.30) Cirkel 4 Vi samtalar om ”Lycka! En handbok i konsten att leva” och sammanfattar våra intryck efter att ha läst alla tre böckerna. (13 april kl 18.30 – 21.00) De här böckerna läser vi Resan: en praktisk guide till läkande och frihet(Brandon Bays) Adlibris 153 kr Hela ditt inre och finn ditt sanna jag(Lise Bourbeau) Adlibris 148 kr Lycka! En handbok i konsten att leva(Hans Helighet Dalai Lama och Howard C. Cutler)Adlibris 75 kr När du betalt kursavgiften kommer du att få ett mejl med en inbjudan och en länk till Zoom. Vi träffas totalt under 8 timmar och 30 minuter på Zoom!
Dimension (L x W x H)
Weight
Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se