Healing

Healing ett kraftfullt instrument för att lösa upp energiblockeringar i kroppen och sinnet och ger dig samtidigt lugn och ro och vilsam avkoppling.

Oro, stress och problem sätter sig i våra fysiska kroppar och i våra energikroppar när det pågått ett tag. Healing är ett effektivt sätt att lösa upp blockeringar och åstadkomma ett jämnare energiflöde i kroppen som kan underlätta läkning av olika slag. Känsloknutar kan lösas upp och du känner dig oftast friare och gladare efteråt.

Att förmedla healing till en person aktiverar helt andra delar av hjärnan än dem som är aktiverade vid meditation, detta enligt studier som bland annat Lynne McTaggert genomfört i samarbete med forskare vid prestigefyllda universitet i USA.
Image
Healing handlar om att öppna upp en kanal för helande, kärleksfyllda energier och destinera dessa till en specifik mottagare. Jag blev själv mycket fascinerad av healing när jag läste Eric Pearls bok Väck din inre healer och genomgick några sessioner av Reconnective Healing och också en fullständig Reconnection som en uppföljare på det.
Sen dess har jag gått flera healingkurser med spirituell healing som grund och på senare tid även transhealing. Jag upplever att det är precis samma process när jag arbetar på plats som på distans oavsett healingform (transhealing och/eller medveten spirituell healing). Jag erbjuder healingsessioner i min mottagning på Kungsholmen i Stockholm och på distans.

Energierna söker sig dit där de bäst behövs

Det är inte alltid att healingen verkar fysiskt på den plats i kroppen som du mest önskar, även om det oftast är så. Ibland kan healingen fungera så att den löser upp blockeringar i energisystemet, som du inte haft riktigt koll på att de funnits där. De verkar fysiskt, mentalt och spirituellt.

Kontakta mig via formuläret nedan. Vi gör upp om en tid som passar dig. Ses vi på plats bokar vi in 60 min, varav healing förmedlas under drygt hälften. Hörs vi på telefon, så ringer upp och presenterar sessionen kort. Efter healingen som tar omkring 35 min följer jag upp sessionen med ett samtal om din hälsa. Jag förmedlar eventuella budskap som kommit till mig under sessionen och lyssnar på vad du har upplevt. Om vi tillsammans vid utvärderingen tycker att du skulle behöva en uppföljande session, planerar vi in den. Då får du också ett billigare pris. 

Från och med november 2021 arbetar jag under en period uteslutande med transhealing, som är en starkare form av healing, där jag under delar av sessionen kanaliserar energierna direkt till dig från min healingguide. Det gör att fysiska och psykiska energistagnationer lättare löser upp sig.
Healing ska ses som ett komplement till medicinsk behandling. Tala därför alltid med din läkare, innan du gör några förändringar i eventuell medicinering till följd av healingen. Jag förmedlar inte healing för patienter som önskar hjälp med cancer, diabetes eller till gravida. Däremot deltar jag själv i lärosyfte i internationella experiment som går ut på att sätta kollektiva intentioner till personer som kan ha dessa problem i botten (men också många andra problem – såväl individuella som kollektiva). Det är dock ingenting som ingår i min företagsverksamhet.

Glöm inte att dricka mycket vatten i samband med och efter din healingsession och ge dig tid att vila.

Transhealing på distans (50 min, varav 35 min är healing och 15 energivägledning)

Jag går i trans, fungerar som kanal och förmedlar healingenergier som söker sig dit där du bäst behöver dem. Jag känner in obalanser du har i kroppen och kan förmedla info om det efter sessionen.

Så här går det till

  • Kontakta mig för en tid som passar dig. Använd kontaktformuläret nedan eller mejla mig på ulrika@akashainspiratoren.se eller ring/SMS:a på 070-2993331.
    Vi avsätter 50 min. Healingsessionen pågår i ca 35 min. Jag brukar kunna ta emot inom de närmaste 48 timmarna.
  • Den tid vi kommit överens om, träffas vi på min mottagning på Kungsholmen eller så ringer jag upp dig om du är på distans. Jag introducerar sessionen. Om du är på distans lägger vi på.
  • Du sätter eller lägger dig bekvämt till rätta och välkomnar energierna. 
  • Jag förmedlar healingenergierna till dig under ca 35 min. Under de första 15 min arbetar jag i trans med min healingguide. Därefter känner jag in dina energier och läkningsbehov och arbetar vidare med medveten healing. Du kan uppleva värme, kyla eller pirrningar i kroppen vid sessionen. Du kan även känna starka känslor när blockeringar löses upp. Allt detta är normalt.
  • Efter sessionen ger jag dig läkande vägledning och förmedlar ev info jag fått till mig. Är du på distans, så ringer jag upp dig. Den här delen tar ca 15 min
  • Hela sessionen tar ca 50 + min förberedelsetid om 10 min. Sessionen avslutas med att du betalar för i webbshopen.
Du behöver inte koncentrera dig på healingen under själva sessionen, även om det alltid kan vara bra att du ger dig tid att sätta dig eller lägga dig bekvämt till rätta ett tag och ägna dig själv en stund.
Pris 960 kr (inkl moms) och 575 kr (inkl moms) för eventuell uppföljningssession som bokas inom en vecka från tidigare session

Healing

Bli en helare person och kom till rätta med dina obalanser. Akashainspiratören förmedlar energier, vilka löser upp energiblockeringar fysiskt, psykiskt och andligt.

Kontaktformulär

Namn
Email *
Telefon
Jag vill bli kontaktad via
Sms
Telefon
E-post
Meddelande
Skicka

Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se