Meditationer

Ge dig själv en paus i tillvaron och träna dig att höra din inre röst och din egen visdom. Akashainspiratören guidar dig på dina inre resor.

Meditationer har en massa fördelar och möjligheter och kan se ganska olika ut. Modern forskning visar att mycket kort men daglig meditation hjälper hjärnan att sudda ut inlärda men irrelevanta rädslor. Andra studier visar att det även är bra för hjärtat och att det finns ett samband mellan meditation och minskad stress. För den som aldrig mediterat kan det vara svårt att komma till skott och få till tiden. Men om du lyckas få till en stund varje dag och en form som passar dig är det den rakaste vägen till att höra sin inre röst.
Image
När jag själv för några år sedan hamnade i en livskris hade jag aldrig mediterat. Det var svårt att få till lugnet och koncentrationen i början. Men kraften jag fått med tiden har varit helt avgörande för min egen medvetandehöjning. När jag plötsligt förstod hur jag skulle göra var det faktiskt inte var svårt alls att lyssna till min inre vägledning. En nyckel för mig har varit att variera mina meditationer. Jag har lyssnat på många olika vägledda meditationer men ibland bara på fågelsång eller enkel musik. Ibland har jag suttit helt i tystnad. Någon annan kanske föredrar att göra på samma sätt varje dag.

Jag vill gärna hjälpa mina klienter att hitta sin unika väg att höra den där inre rösten som gör att man känner sig mindre ensam och rädd och tryggare och lugnare i livet.
Jag erbjuder både meditationer som jag guidar i stunden till en grupp på Zoom och inspelade meditationer, som du kan ta fram och lyssna på när det passar dig.

Jag har också speciella skogsbad som avslutas med en andligt inspirerad meditation. Allt för att du ska kunna välja och pröva hur du bäst kommer i kontakt med ditt inre.
Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se