Shop

Välj Valuta

1999SEK
(Inkl. 25% moms)

Akashainspiratören

Fördjupad själprofilsläsning

På Zoom
(inspelningsbar)
Totalt 90 min

Image

Fördjupad själprofilsläsning - för dig som vill veta mer om dina förutsättningar här och nu

Den här läsningen är till för dig som för ett tag sedan gjort din grundläggande själläsning och vill veta mer om vem du är på själnivå. Den ger dig mer information om hur du fungerar på själnivå och hur du kan arbeta vidare med dina energier. Även den här läsningen bygger på Soul Realignment-tekniken.

Varmt välkommen!
Ulrika
Avancerad Soul Realignmentpraktiker och medium

Om den fördjupade själprofilsläsningen

Målet är att du ska få mer information om din unika själstruktur och hitta tekniker att leva ett friare och rikare liv.

Den här läsningen vänder sig till dig som redan gjort din grundläggande själläsning/Soul Realignment och vill veta mer om hur du fungerar som multidimensionell varelse, i kontakt med ditt guideteam och vilka dina generella utmaningar är i det här livet, ditt livstema.

Du får sittningen som en Zoomfil som du kan ladda ned på din dator efter sessionen.

Så här gör du

  • Kontakta mig för tidbokning på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 070-299 33 31. Tiden vi gör upp om kommer i de flesta fall att ligga omkring två veckor framåt i tiden.
  • Betala för din Grundläggande själläsning/ Soul Realignment i shopen när du bokat.
  • Vi syns på den bokade tiden på Zoom. Där levererar jag din läsning under ca 90 min. Om du vill kan vi spela in delar av sessionen. Det gör vi upp om när vi syns.
  • Efter sittningen får du ett mejl med din Zoomfil och en liten energiläxa.
Akashainspiratören Fördjupad själprofilsläsning På Zoom(inspelningsbar)Totalt 90 min Det här får du/läsningens innehåll Så här bokar du Andra läsningar och uppföljande coachning Fördjupad själprofilsläsning - för dig som vill veta mer om dina förutsättningar här och nu Den här läsningen är till för dig som för ett tag sedan gjort din grundläggande själläsning och vill veta mer om vem du är på själnivå. Den ger dig mer information om hur du fungerar på själnivå och hur du kan arbeta vidare med dina energier. Även den här läsningen bygger på Soul Realignment-tekniken. Varmt välkommen!UlrikaAvancerad Soul Realignmentpraktiker och medium Om den fördjupade själprofilsläsningen Målet är att du ska få mer information om din unika själstruktur och hitta tekniker att leva ett friare och rikare liv. Den här läsningen vänder sig till dig som redan gjort din grundläggande själläsning/Soul Realignment och vill veta mer om hur du fungerar som multidimensionell varelse, i kontakt med ditt guideteam och vilka dina generella utmaningar är i det här livet, ditt livstema. Du får sittningen som en Zoomfil som du kan ladda ned på din dator efter sessionen. Så här gör du Kontakta mig för tidbokning på  ulrika@akashainspiratoren.se  eller telefon 070-299 33 31. Tiden vi gör upp om kommer i de flesta fall att ligga omkring två veckor framåt i tiden. Betala för din Grundläggande själläsning/ Soul Realignment i shopen när du bokat. Vi syns på den bokade tiden på Zoom. Där levererar jag din läsning under ca 90 min. Om du vill kan vi spela in delar av sessionen. Det gör vi upp om när vi syns. Efter sittningen får du ett mejl med din Zoomfil och en liten energiläxa.
Dimension (L x W x H)
Weight
Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se