Mediumskap

Målet för mina privatsittningar och seanser är att du ska få kontakt med någon på andra sidan som du känner igen och som kan lämna ett meningsfullt budskap till dig.

Grunden i traditionellt mediumskap är att skaffa bevis på våra själars överlevnad. Det sker genom privatsittningar och seanser där mediet förmedlar kontakt mellan avlidna nära och kära och klienten.

Jag har hösten 2021 påbörjat det tredje och sista året på en utbildning med målet att bli bättre på denna del av mediumskapet och kunna certifiera mig som medium. Under läsåret 2021/22 tränar jag fortfarande denna teknik och tar emot klienter i mån av tid till mycket reducerat pris.

Från och med november 2021 erbjuder jag privatsittningar både på Zoom och i min lokal på Kungsholmen i Stockholm. Jag anordnar även seanser fortlöpande både på Zoom och i olika lokaler. Och du kan beställa hemmaseanser om du har en grupp på omkring tio personer eller fler.

Vid privatsittningar ses du och jag på Zoom eller i verkligheten under en timme och jag övar mig på att ta in en själ från andra sidan, beskriva den så att du känner igen personen och förmedlar sedan ett budskap till dig. Seanser går till på ungefär samma sätt, men budskapen är kortare och jag lämnar dem bara om jag lyckats pricka in till vem budskapet ska.

Image
Om jag inte får den första igenkänd försöker jag ett par gånger till. Om jag inte får någon igenkänd efter tre försök, behöver du inte betala för sittningen. Vid seanser sker ingen återbetalning. Det är ju alltid spännande att se när någon annan får budskap, eller hur?

Privatsittning (60 min) eller seans (oftast 90-120 min)

Eftersom jag håller på att utbilda mig i denna form av mediumskap tar jag under läsåret 2021/22 emot övningsklienter till starkt rabatterat pris.

Så här går det till

  • Du kontaktar mig för tidbokning på ulrika@akashainspiratoren.se, på telefon 070-299 33 31 eller via kontaktformuläret nedan. Tiden vi gör upp om kommer sannolikt att ligga några veckor framåt i tiden.
  • Du får en mejlbekräftelse med bekräftelse på var vi ses eller en Zoomlänk. (De flesta digitala sittningar sker idag på Zoom. Men jag kan också träffas på någon annan digital plattform som du har tillgång till, om du hellre vill det.)
  • Vi ses vid den överenskomna tiden för sittningen eller seansen.
  • Du betalar för sittningen i shopen under förutsättning att jag fått någon igenkänd. För seanser gör vi upp om ett pris utifrån förutsättningarna (hur många som deltar och restider). Ett riktpris är omkring 150-180 kr/deltagare plus ev reseersättning.
Pris 400 kr (inkl moms) för privatsittning och pris enl ök för seans

Privatsittningar

Hör av dig om du är intresserad av att vara övningsklient till mig och beställa en privatsittning eller en hemmaseans. Seanser jag anordnar hittar du under kommande evenemang på startsidan eller som produkter i webbshopen.

Kontaktformulär

Namn
Email *
Telefon
Jag vill bli kontaktad via
Sms
Telefon
E-post
Meddelande
Skicka

Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se