Mediumskap

Målet för mina privatsittningar och seanser är att du ska få kontakt med någon på andra sidan som du känner igen och som kan lämna ett meningsfullt budskap till dig.

Grunden i traditionellt mediumskap är att skaffa bevis på våra själars överlevnad. Det sker genom privatsittningar och seanser där mediet förmedlar kontakt mellan avlidna nära och kära och klienten.

Jag erbjuder privatsittningar både på Zoom och i min lokal på Kungsholmen i Stockholm. Jag anordnar även seanser fortlöpande både på Zoom och i olika lokaler. Och du kan beställa hemmaseanser om du har en grupp på omkring tio personer eller fler.

Vid privatsittningar ses du och jag på Zoom eller i verkligheten under en timme och jag tar in en själ från andra sidan, beskriver den så att du ska kunna känna igen personen och förmedlar sedan ett budskap till dig. Seanser går till på ungefär samma sätt, men budskapen är kortare. Ibland avslutas seansens med att alla får ett kort budskap från någon guide eller ängel.

Image
Jag kan inte styra vem som kommer från andra sidan. Ibland är det inte den allra närmaste. Men budskapen är viktiga och ska vara relevanta ändå. Om jag inte får den som kommer igenkänd, så försöker jag ett par gånger till. Om jag inte får någon igenkänd efter tre försök, kommer jag att lämna ett budskap till dig via ett änglakort.

Privatsittningar (60 min) eller seanser på Zoom eller IRL (olika längd)

Fullmåneseans på Zoom med kanaliserade budskap (90 min)

Under hösten 2022 håller jag fullmånesseanser på Zoom med flera deltagare. Då bjuder jag in andevärlden att presentera en person på andra sidan som ska till någon i publiken, beskriver den, finner ut till vem personen ska och kan lämna ett budskap. Efter seansen som tar vi en liten paus. Sen delar jag med mig av månadens fullmåneskanalisering från min guide Santillon och vi pratar lite om det som kommit. I slutet får de som inte har fått besök från andevärlden tidigare under kvällen ett kort budskap. (Prel datum 10 sep, 9 okt, 8 nov och 8 dec)

Du bokar din plats i webbshopen (Mediumskap). Pris 200 kr (inkl moms)Privatsittningar på plats eller på Zoom

Kontakt med någon som gått över till andra sidan och ett budskap. Jag bjuder in och ser vem som kommer. Du bokar genom att kontakta mig på mejl eller telefon. Betalning sker efter sittningen.

Se mer nedan!

Så här beställer du privatsittningar och mediala vägledningar:

  • Du kontaktar mig för tidbokning på ulrika@akashainspiratoren.se, på telefon 070-299 33 31 eller via kontaktformuläret nedan. Tiden vi gör upp om kommer sannolikt att ligga 10-14 dagar framåt i tiden. Men det beror lite på hur fullbokad jag är.
  • Du får en mejlbekräftelse med bekräftelse på var vi ses eller en Zoomlänk. (De flesta digitala sittningar sker idag på Zoom. Men jag kan också träffas på någon annan digital plattform som du har tillgång till, om du hellre vill det.)
  • Vi ses vid den överenskomna tiden för sittningen eller seansen.
  • Du betalar för sittningen i shopen efter sessionen. För seanser gör vi upp om ett pris utifrån förutsättningarna (hur många som deltar och restider). Ett riktpris är omkring 150-180 kr/deltagare plus ev reseersättning.
Pris 1 100 kr (inkl moms). NU OBS! introduktionsrabatt om 20 % - 880 kr för privatsittning och andlig vägledning om 60 min fram till 30 november 2022. Pris enl ök för hemmaseans.

Privatsittningar, vägledningar och hemmaseanser

Hör av dig om du är intresserad av att beställa en privatsittning, en andlig vägledning eller en hemmaseans. Seanser jag anordnar hittar du under kommande evenemang på startsidan eller som produkter i webbshopen.

Kontaktformulär

Namn
Email *
Telefon
Jag vill bli kontaktad via
Sms
Telefon
E-post
Meddelande
Skicka

Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se