Shop

Välj Valuta

350SEK
(Inkl. 25% moms)

Akashainspiratören

Presentkort mindre

Presentkort 350 kr

350 kr
Image

Ge bort en personlig gåva som räcker till en skön och avkopplande skogsbadsvandring eller till en meditation och deltagande i en seans där du kan få budskap från någon som gått över till andra sidan!

Akashainspiratörens presentkort mindre är tänkt att räcka till en skön, avkopplande och stressreducerande skogsbadsvandring, något som kan härligt för någon som upplever mycket stress i vardagen och behöver varva ned ordentligt. Vi vandrar ut i naturen och upplever den med alla våra sinnen, ett i taget. Helt kravlöst.

När jag fått din betalning, kontaktar jag dig för att få information om vad som ska stå på presentkortet. Jag postar sedan kort, folder och kuvert till dig (eller direkt till presentkortsinnehavaren). Om det ska hinna fram före jul behöver jag posta senast den 20 december.

Presentkort mindre räcker alternativt till en meditation och deltagande i en seans. Det kan också användas till exempel som delbetalning för en privatsittning, en healingsession, en själläsning eller deltagande i en bokcirkel.

Du som köper ett presentkort senast 23 december får själv 10 % på alla tjänster du bokar hos mig fram till 31 december. Mejla på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller messa mig på 070-2993331.
  • På det fysiska presentkortet finns kontaktuppgifter till mig.
  • Presentkortsinnehavaren kontaktar mig och gör upp om hur presentkortet ska utnyttjas. Det kan delas upp och användas i flera omgångar under ett år.
  • Vid själläsning behöver jag kolla upp i Akashaarkiven att själen låter mig göra läsningen före tidbokningen. Allt annat kan bokas med en gång.
"Att få 'bada' i skogen, ledd av Ulrika, var oerhört givande på flera sätt. Att fokusera på ett sinne i taget och på så sätt aktivt känna av skogen var nytt för mig, och en intressant upplevelse. Jag har tidigare tittat på och lyssnat på skogen, men jag har inte tidigare lagt mig ner bland träden och tittat upp på himlen genom talltopparna - det var ljuvligt. Likaså var det en ny upplevelse att tillsammans dricka tallbarrs- och ljungte runt en mandala. Det var en fin avslutning som band ihop säcken."
 
Akashainspiratören Presentkort mindre Presentkort 350 kr 350 kr Kortets användningsområden Så här bokar presentkortsinnehavaren: Klientutlåtande Ge bort en personlig gåva som räcker till en skön och avkopplande skogsbadsvandring eller till en meditation och deltagande i en seans där du kan få budskap från någon som gått över till andra sidan! Akashainspiratörens presentkort mindre är tänkt att räcka till en skön, avkopplande och stressreducerande skogsbadsvandring, något som kan härligt för någon som upplever mycket stress i vardagen och behöver varva ned ordentligt. Vi vandrar ut i naturen och upplever den med alla våra sinnen, ett i taget. Helt kravlöst. När jag fått din betalning, kontaktar jag dig för att få information om vad som ska stå på presentkortet. Jag postar sedan kort, folder och kuvert till dig (eller direkt till presentkortsinnehavaren). Om det ska hinna fram före jul behöver jag posta senast den 20 december. Presentkort mindre räcker alternativt till en meditation och deltagande i en seans. Det kan också användas till exempel som delbetalning för en privatsittning, en healingsession, en själläsning eller deltagande i en bokcirkel. Du som köper ett presentkort senast 23 december får själv 10 % på alla tjänster du bokar hos mig fram till 31 december. Mejla på ulrika@akashainspiratoren.se eller messa mig på 070-2993331. På det fysiska presentkortet finns kontaktuppgifter till mig. Presentkortsinnehavaren kontaktar mig och gör upp om hur presentkortet ska utnyttjas. Det kan delas upp och användas i flera omgångar under ett år. Vid själläsning behöver jag kolla upp i Akashaarkiven att själen låter mig göra läsningen före tidbokningen. Allt annat kan bokas med en gång. "Att få 'bada' i skogen, ledd av Ulrika, var oerhört givande på flera sätt. Att fokusera på ett sinne i taget och på så sätt aktivt känna av skogen var nytt för mig, och en intressant upplevelse. Jag har tidigare tittat på och lyssnat på skogen, men jag har inte tidigare lagt mig ner bland träden och tittat upp på himlen genom talltopparna - det var ljuvligt. Likaså var det en ny upplevelse att tillsammans dricka tallbarrs- och ljungte runt en mandala. Det var en fin avslutning som band ihop säcken."   Hedvig
Dimension (L x W x H)
Weight
Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se