Shop

Välj Valuta

1333SEK
(Inkl. 25% moms)

Akashainspiratören

Själläsning grund del 3 - Nuvarande livs karmamönster, rensning och råd

På Zoom
Del 3 av 3
(45 min)

Image

Ta reda på vem du är på själnivå och påbörja din transformation mot en gladare, friskare och på alla sätt rikare version av dig själv

Det här är min grundläggande själläsning uppdelad i tre sittningar, förslagsvis en i månaden. Inför varje sittning kommer jag att gå in i Akashaarkiven och ta fram information om vem du är på själnivå. Jag behöver göra en check i arkiven, innan jag kan börja sammanställa läsningen. Det är därför viktigt att vi får kontakt, innan du betalar för läsningen. När vi bokat en tid som passar dig, sammanställer jag informationen i en 2 timmar och 15 min lång själläsning, som jag levererar till dig i tre 45 minuterssessioner på tider som passar dig. Totalt kostar läsningen 3 999 kr. Du betalar 1 333 kr i shopen inför varje läsningsuppdrag.

Varmt välkommen!
Ulrika
Medium och Adv Soul Realignment Practioner

Det här får du/läsningarnas innehåll

  • Tillfälle 1: Introduktion och Din unika själstruktur Vem är du på själnivå? Vilka egenskaper och karaktärsdrag har du som du ska använda mera?
  • Tillfälle 2: Tidigare liv - blockeringar och begränsningar som genererat karmamönster: Vilka val ligger bakom dina karmamönster? Vad behöver du vara medveten om?
  • Tillfälle 3: Ditt liv idag - blockeringar, begränsningar och karmamönster. Vi förbereder också en rensning som du fullföljer själv och du får råd om hur du kan ta dig vidare.
Du får alla tre sittningarna som filer på Zoom som du kan ladda ned på din dator om du vill.

Så här gör du

  • Kontakta mig för tidbokning på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 070-299 33 31. Vi bokar tre tider. Den första tiden vi gör upp om kommer i de flesta fall att ligga omkring två veckor framåt i tiden.
  • Du betalar för din delsittning - Grundläggande själläsning/ Soul Realignment - i shopen efter bokning inför varje läsningsuppdrag, förslagsvis en gång i månaden.
  • Vi syns på de bokade tiderna på Zoom. Där levererar jag din läsning under totalt ca 2 timmar och 15 min - uppdelad på tre tillfällen. Om du vill kan vi spela in delar av sessionerna. Det gör vi upp om när vi syns.
  • Efter varje sittning får du ett mejl med din Zoomfil och efter tredje gången även en liten energiläxa.
Akashainspiratören Själläsning grund del 3 - Nuvarande livs karmamönster, rensning och råd På ZoomDel 3 av 3(45 min) Det här får du/läsningens innehåll Så här bokar du Andra läsningar och uppföljande coachning Ta reda på vem du är på själnivå och påbörja din transformation mot en gladare, friskare och på alla sätt rikare version av dig själv Det här är min grundläggande själläsning uppdelad i tre sittningar, förslagsvis en i månaden. Inför varje sittning kommer jag att gå in i Akashaarkiven och ta fram information om vem du är på själnivå. Jag behöver göra en check i arkiven, innan jag kan börja sammanställa läsningen. Det är därför viktigt att vi får kontakt, innan du betalar för läsningen. När vi bokat en tid som passar dig, sammanställer jag informationen i en 2 timmar och 15 min lång själläsning, som jag levererar till dig i tre 45 minuterssessioner på tider som passar dig. Totalt kostar läsningen 3 999 kr. Du betalar 1 333 kr i shopen inför varje läsningsuppdrag. Varmt välkommen!UlrikaMedium och Adv Soul Realignment Practioner Det här får du/läsningarnas innehåll Tillfälle 1: Introduktion och Din unika själstruktur Vem är du på själnivå? Vilka egenskaper och karaktärsdrag har du som du ska använda mera? Tillfälle 2: Tidigare liv - blockeringar och begränsningar som genererat karmamönster: Vilka val ligger bakom dina karmamönster? Vad behöver du vara medveten om? Tillfälle 3: Ditt liv idag - blockeringar, begränsningar och karmamönster. Vi förbereder också en rensning som du fullföljer själv och du får råd om hur du kan ta dig vidare. Du får alla tre sittningarna som filer på Zoom som du kan ladda ned på din dator om du vill. Så här gör du Kontakta mig för tidbokning på ulrika@akashainspiratoren.se eller telefon 070-299 33 31. Vi bokar tre tider. Den första tiden vi gör upp om kommer i de flesta fall att ligga omkring två veckor framåt i tiden. Du betalar för din delsittning - Grundläggande själläsning/ Soul Realignment - i shopen efter bokning inför varje läsningsuppdrag, förslagsvis en gång i månaden. Vi syns på de bokade tiderna på Zoom. Där levererar jag din läsning under totalt ca 2 timmar och 15 min - uppdelad på tre tillfällen. Om du vill kan vi spela in delar av sessionerna. Det gör vi upp om när vi syns. Efter varje sittning får du ett mejl med din Zoomfil och efter tredje gången även en liten energiläxa.
Dimension (L x W x H)
Weight
Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se