Studiecirklar

Vi människor har ett stort behov av att svara på frågan Vem är jag? Bakom den finns andra intressanta frågeställningar som Varför lever jag? Vad händer när jag dör? Var sitter mitt medvetande egentligen?

Finns det någon verifierbar sanning bakom olika idéer om medvetandet och alltings uppkomst? Eftersom jag har ett mål själv att försöka höja min medvetandenivå och bli en så vis kvinna jag kan i det här livet, läser jag en hel del böcker som syftar till att kasta ljus över de här frågorna och lyssnar gärna på andra som har idéer och tekniker som jag kan mindre om. I samtal med klienter har jag förstått att det finns fler än jag som läser, följer on-line-kurser från andra delar av världen och funderar över hur det andliga hänger ihop med moderna teorier om kvantfysik och med gamla tänkare och deras vishetstraditioner.

Som ett försök att ta tag i detta behov erbjuder jag flera olika tematiska bokcirklar – de flesta tre månader långa. Vi läser  böcker på ett tema och diskuterar dem en i taget. Böckerna spänner över en bredd från mer skönlitterära upplevelser till forskningsbaserad litteratur. Viktigast av allt – vi läser kravlöst och fokuserar på hur texterna landar i oss. Vi har väldigt roligt ihop och hittar nya bekantskaper med liknande intressen.

BOKCIRKLAR PÅ ZOOM

Första gången vi ses presenterar jag cirkeln och de böcker vi kommer att läsa under de följande månaderna samt var du kan få tag i dem. Vid de följande tillfällena diskuterar vi en bok i taget – tillsammans och eventuellt i smågrupper – lite beroende på hur många vi blir. Vid det sista tillfället finns extra tid för reflektion kring hela temat. Du bokar in dig på hela cirkeln men bestämmer själv om du vill vara med och läsa och diskutera alla böcker.

Ettan: Sagt om livet mellan liven och högre visdom (nästa VT 2023). Vi läser ses fyra onsdagskvällar under hösten och läser tre böcker med fokus på var själen kanske gör när vi inte är inkarnerade och ser hur det hela landar i oss. Sista tillfället knyter vi ihop säcken. Det är lite förlängt. (31 aug, 19 okt, 16 nov och 14 dec) Totalt 8,5 h.

Vi läser:

  • Martin Wentzels bok ”Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar”
  • Michael Newtons bok ”Själarnas resa”
  • Howard Storms nära dödenupplevelse ”Så upplevde jag döden – en andra chans till liv”.
Pris1 490 kr (inkl moms)
Image
Tvåan: Sagt om konsten att leva i harmoni med sig själv  (nästa start VT 2023). Vi ses fyra onsdagskvällar under hösten och läser tre böcker med fokus på personlig och andlig utveckling och ser hur de landar i oss. Sista tillfället knyter vi ihop säcken. Det är lite förlängt. (7 sep, 5 okt, 2 nov och 30 nov) Totalt 8,5 h.

Vi läser:
  • Brandon Bays ”Resan - en praktisk guide till läkande och frihet”
  • Lise Bourbeaus ”Hela ditt inre och finn ditt sanna jag”
  • Dalai Lama och Howard C Cutlers bok ”Lycka! En handbok i konsten att leva”.
Pris1 490 kr (inkl moms)
Image
Trean: Sagt om din och universums hemliga kraft (nästa start 2023). Vi ses sex onsdagskvällar och läser fyra böcker som på olika sätt ringar in vårt förhållande till den universella visdomen och ser hur de landar i oss. Sista tillfället knyter vi ihop säcken. Dessa träffar är något längre än på Ettan och Tvåan p g a att vi är en större grupp. (Återkommer med datum) Totalt 15,5 h.

Vi läser:

  • Gary Renards "Bortom Universum”
  • Eric Pearls självbiografi Väck din inre healer – The Reconnection”
  • Paret Christine Kromm och David Henries kanaliseringar ”Helig Design - kanaliserade budskap, Första Vågen”
  • Lynne McTaggarts bestseller om det kvantfysiska fältet "Fältet - jakten på universums hemliga kraft"
Pris2 560 kr (inkl moms)
Image

NYFIKEN-PÅ-STUNDER PÅ ZOOM

Dags att nosa på teman som har med medvetandehöjning, andlighet och välmående att göra. Under 2022 testar jag kravlösa Nyfiken-på-stunder på Zoom. Vid en nyfiken-på-stund berättar någon inbjuden gäst eller jag om något som fascinerar oss. Stunden som pågår i 75 min avslutas med ett Zoom-mingel där alla som vill får chans att prata med föreläsaren och med varandra om kvällens tema eller nåt annat som faller oss in. (1 h och 15 min).

Höstens teman:

Prel 7 nov Akashaarkivet - våra själars intranät (Ulrika)
Prel 21 nov Psykosyntesen - ett positivt sätt att utforska ditt inre (Ulrika)

Nya nyfiken-på-träffar planeras under hösten. Tipsa gärna om något tema du är särskilt intresserad av: ulrika@akashainspiratoren.se

Image
Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se