Retreater

För att få kontakt med din inre förmåga behöver du ibland pausa vardagen och ägna dig helhjärtat åt kropp, själ och ande. Akashainspiratören anordnar retreats för kropp & själ då och då  där du kan få en chans att utveckla dig personligt och andligt.

På mina retreat är den avkopplande atmosfären allra viktigast. Jag väljer alltid platser med stort lugn och höga energier, där du har som störst möjlighet att få kontakt med ditt inre lugn och kunna utveckla dig på det personliga och andliga planet. Aktiviteterna involverar lugn kroppslig träning, filosoferande samtal kring teman som rör livets innersta väsen och mening och intuitionsutvecklande aktiviteter samt dagliga meditationer. Där finns något för kropp, intellekt, personlig och andlig utveckling för alla. Vi samarbetar och stödjer varandra och möts i acceptans och medkänsla för våra egna och andras förutsättningar och rika potential.

 

 • De kroppsliga övningarna har fokus på styrka och smidighet och syftar till att ge din själ en bra plats att verka utifrån. Här finns utrymme för personlig anpassning.
 • Vid de filosoferande samtalen utgår vi ifrån något som någon eller några tänkt och uttryckt på något livsbejakande tema och känner efter hur det tänkta landar i oss och bidrar till att förstärka eller förändra något inom oss. Öppenhet kring att det finns många förklaringsmöjligheter breddar vår visdom.
 • Intuitionsövningar kan se ut på olika sätt och har som mål att du ska komma i kontakt med dina känslor och ditt högre jag och i förlängningen utveckla dina andliga förmågor. De kan föregås av en meditation som följs av att vi delar våra erfarenheter med gruppen. De kan innehålla kreativa inslag, där vi använder kroppen (till exempel genom att snabbt rita något) eller förflytta oss i rummet. Vi övar oss också i att kanalisera budskap genom att ”läsa” olika föremål.
 • Meditationerna kan vara guidade i grupp för att leda in i någon övning eller ett tillfälle att uppleva en utomhusmiljö i gemenskap med hjälp av alla våra sinnen i samvaro med andra. I vissa fall ingår naturvandringar som bygger på den beforskade skogsbadstekniken.
Vi bor på trevliga hotell som förstärker upplevelsen. Akashainspiratören uppmuntrar till att lämna alla former av prestationskrav hemma, eftersom dessa hindrar dig från att hitta din inre kärna. Retreatprogrammen innehåller en måttfullhet i organiserade aktiviteter med syfte att lämna tid för personlig återhämtning och en och annan gemensamt eller individuellt vald tilläggsaktivitet. Det kan handla om en gemensam vandring eller storseans med kontakt med andevärlden eller om en personlig vägledning, privatsittning eller healingsession.

På "G" - KROPP&SJÄLSRETREAT PÅ SKYROS I GREKLAND ÅTTA DAGAR I SEPTEMBER

TEMA: KROPP & SJÄL - DEN 18-26 SEPTEMBER 2023 

Fram till 31 mars - Early Bird-pris. Se nedan! 

Image

Om retreaten

Unna din kropp och själ en veckas energiboost i september på den idylliska ön Skyros i Sporaderna, Grekland. Där vilar friden och energierna är garanterat höga. Det här blir en vecka för HELA dig – kropp, själ och ande. På programmet står meditationer, intuitionsövningar, andliga och filosofiska samtal och lättare träning på matta till lugna toner med fokus på att stärka muskler och öva smidighet och skaffa dig en träning som du kan ta med dig hem. I snitt 3 timmars program per dag.
Vi bor på det lyxiga familjehotellet Ammos, 60 meter från stranden, i rymliga, fräscha rum som alla har en egen uteplats – vissa med havsutsikt. Alla rummen är individuellt designade i fina material. Hotellet serverar en riklig frukostbuffé invid poolen. Två gemensamma buffémiddagar på hotellet ingår i priset.

Aktiviteterna har vi i form av ett förmiddagspass och ett tidigt kvällspass. Mitt på dagen är du fri att bada i det kristallblå havet, hänga vid poolen eller göra ett besök uppe i Skyros by, dit det tar 15 min att vandra uppför en vacker bergsväg. I byn finns ett shoppingstråk med flera restauranger och barer, boutiquer och ett par mindre muséer. Priserna är humana. En dag gör vi en gemensam utflykt med en stillsam vandring på ön, där vi tar in naturen med alla våra sinnen. Efter turen hör vi en lokal guide berätta lite om öns historia och får smaka på lokala delikatesser i den vackra pinjeskogen.

Det här är en unik chans att ge dig avkoppling i en exklusiv miljö och hämta krafter inför vintern, utforska dina energier och finna inre lugn och glädje. Självmedkänsla och kravlöshet är ledord.

Information och pris

Utresa:
Flyg Arlanda – Aten den 18 september 06.55 – 11.40 samt Aten - Skyros 15.10-15.55. Transfer från flygplatsen till hotellet (ca 15 min).

Hemresa:

Transfer från hotellet till hamnen (ca 15 min) den 26 september. Färja Skyros – Kymi 08.00 – 09.50, busstransfer Kymi hamn - Athens flygplats 10.00-12.00 samt flyg Athen - Stockholm via Köpenhamn 14.50 - 19.25

Paketpris: 16 400 kr (enkelrum + 3 300 kr)
EARLY BIRD 15 500 KR
(Tillkommer: EUR 3/dag i turistskatt som betalas vid utcheckning från hotellet.)

OBS! Sista anmälningsdag med Early Bird-rabatt är den 31 mars 2023, därefter gäller det ordinariepriset fram till sommaren eller så länge det finns plats (max 15 deltagare). Anmälan och info: ulrika@akashainspiratoren.se.

Betalningen kommer att ske till resebyrån. Anmälningsavgiften om 30 % är ej återbetalningsbar och erläggs vid bokning. Återstående 70 % betalar du den 8 augusti 2023.

KOLLA IN HOTELL AMMOS

Det här får du åtminstone:

 • Flyg Arlanda-Skyros.
 • Transfer Skyros flygplats - Hotell Ammos
 • 8 nätter i delat dubbelrum med frukostbuffé Hotel Ammos.
 • Två rikliga middagar i bufféstil på hotell Ammos - ankomstkväll och dagen före avresa.
 • Energihöjande program för kropp och själ (totalt 20 timmar), inkluderande dagliga kroppsliga övningar, aktiviteter som stärker din person och andliga förmåga, filosofiska samtal och meditationer.(Se beskrivning om retreat ovan!) Fullständigt program kommer ca en månad före avresa.
 • En stilla sinnesvandring i det vackra landskapet i samarbete med engelskspråkig guide som bjuder på lokal historia och låter oss smaka på traktens delikatesser.
 • Transfer hotell Ammos - Skyros hamn
 • Färja Skyros - Kymi
 • Busstransfer Kymi - Athens flygplats
 • Flyg Athen - Stockholm Arlanda via Köpenhamn
Dessutom kommer det att finnas möjlighet att köpa till upplevelser som själläsningar, andliga vägledningar, privatsittningar och transhealing till rabatterade priser. Om det finns intresse kan vi ordna en storseans också någon kväll.
Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.