Shop

Välj Valuta

3800SEK
(Inkl. 25% moms)

Akashainspiratören

Själläsning/Soul Realignment (grundläsning)

På Zoom
(inspelningsbar)
2 timmar

Image

Ta reda på vem du är på själnivå och påbörja din transformation mot en gladare, friskare och på alla sätt rikare version av dig själv

Inför din sittning kommer jag att gå in i Akashaarkiven och ta fram information om vem du är på själnivå. Jag behöver göra en check i arkiven, innan jag kan börja sammanställa läsningen. Det är därför viktigt att vi får kontakt, innan du betalar för läsningen. När vi bokat en tid som passar dig, sammanställer jag informationen i en 2 timmar lång själläsning med tre delar.

Varmt välkommen!
Ulrika
Medium och Adv Soul Realignment Practioner

Det här får du/läsningens innehåll

  • Själstruktur Vem är du på själnivå? Vilka egenskaper och karaktärsdrag har du som du ska använda mera?
  • Blockeringar Vilka val ligger bakom dina karmamönster? Vad behöver du vara medveten om?
  • Rensning och råd Hur rensar du bort blockeringarna? Vad tar dig vidare?
Du får läsningen som en inspelad Zoomfil som du kan ladda ned på din dator om du vill det.

Så här gör du

  • Kontakta mig för tidbokning på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 070-299 33 31. Tiden vi gör upp om kommer i de flesta fall att ligga omkring två veckor framåt i tiden.
  • Betala för din Grundläggande själläsning/ Soul Realignment i shopen när du bokat.
  • Vi syns på den bokade tiden på Zoom. Där levererar jag din läsning under ca 2 timmar. Om du vill kan vi spela in delar av sessionen. Det gör vi upp om när vi syns.
  • Efter sittningen får du ett mejl med din Zoomfil och en liten energiläxa.
Akashainspiratören Själläsning/Soul Realignment (grundläsning) På Zoom (inspelningsbar)2 timmar Det här får du/läsningens innehåll Så här bokar du Andra läsningar och uppföljande coachning Ta reda på vem du är på själnivå och påbörja din transformation mot en gladare, friskare och på alla sätt rikare version av dig själv Inför din sittning kommer jag att gå in i Akashaarkiven och ta fram information om vem du är på själnivå. Jag behöver göra en check i arkiven, innan jag kan börja sammanställa läsningen. Det är därför viktigt att vi får kontakt, innan du betalar för läsningen. När vi bokat en tid som passar dig, sammanställer jag informationen i en 2 timmar lång själläsning med tre delar. Varmt välkommen!UlrikaMedium och Adv Soul Realignment Practioner Det här får du/läsningens innehåll Själstruktur Vem är du på själnivå? Vilka egenskaper och karaktärsdrag har du som du ska använda mera? Blockeringar Vilka val ligger bakom dina karmamönster? Vad behöver du vara medveten om? Rensning och råd Hur rensar du bort blockeringarna? Vad tar dig vidare? Du får läsningen som en inspelad Zoomfil som du kan ladda ned på din dator om du vill det. Så här gör du Kontakta mig för tidbokning på ulrika@akashainspiratoren.se eller telefon 070-299 33 31. Tiden vi gör upp om kommer i de flesta fall att ligga omkring två veckor framåt i tiden. Betala för din Grundläggande själläsning/ Soul Realignment i shopen när du bokat. Vi syns på den bokade tiden på Zoom. Där levererar jag din läsning under ca 2 timmar. Om du vill kan vi spela in delar av sessionen. Det gör vi upp om när vi syns. Efter sittningen får du ett mejl med din Zoomfil och en liten energiläxa.
Dimension (L x W x H)
Weight
Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se