Shop

Välj Valuta

400SEK
(Inkl. 25% moms)

Akashainspiratören

Privatsittning

Övningssession (1 h)

Vi ses på Kungsholmen eller Zoom
Image

Boka en privatsittning och få chans att träffa någon från andra sidan!

De flesta av oss har nära och kära som gått över till andra sidan och som vi längtar efter att träffa.
Du har bokat en privatsittning om 60 min. En privatsittning går till så att jag bjuder in andevärlden att utse en person som vill besöka dig under vår sittning. Jag beskriver anden till utseende och karaktär för att du ska kunna känna igen personen. När du känt igen personen från andra sidan, förmedlar jag ett budskap till dig.

Eftersom jag är tränande medium fram till juni 2022 med övningskörkort, tar jag emot övningsklienter till starkt rabatterat pris. Du kommer att få fylla i ett kort referensformulär som jag kan diskutera med min lärare. Om jag inte får in någon du kan känna igen, behöver du inte betala för sittningen.

Så här går det till

  • Du kontaktar mig för tidbokning på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på telefon 070-2993331.
  • Du får en mejlbekräftelse med info om lokalen eller en Zoomlänk. (De flesta digitala sittningar sker idag på Zoom. Men jag kan också träffas på någon annan digital plattform som du har tillgång till, om du hellre vill det.)
  • Vi ses vid den överenskomna tiden och håller sittningen.
  • Du betalar ev kostnad i shopen.
  • Du får ett mejl med några korta frågor kring sittningen, vilka jag kan diskutera med min lärare.

Klientutlåtande

”Sittningen med Ulrika var en så fin upplevelse. På ett förtroendeingivande, lugnt och tydligt sätt förmedlade hon kontakt från andra sidan så att jag ganska snabbt var helt säker på vem det var.

Hon beskrev årtal, föremål och händelser på ett träffsäkert sätt som var lätt att förstå. De budskap som förmedlades var både relevanta och behövliga. Jag rekommenderar varmt en sittning med Ulrika.”

Catarina
Akashainspiratören Privatsittning Övningssession (1 h) Vi ses på Kungsholmen eller Zoom Bokning och innehåll Klientutlåtande Boka en privatsittning och få chans att träffa någon från andra sidan! De flesta av oss har nära och kära som gått över till andra sidan och som vi längtar efter att träffa.Du har bokat en privatsittning om 60 min. En privatsittning går till så att jag bjuder in andevärlden att utse en person som vill besöka dig under vår sittning. Jag beskriver anden till utseende och karaktär för att du ska kunna känna igen personen. När du känt igen personen från andra sidan, förmedlar jag ett budskap till dig. Eftersom jag är tränande medium fram till juni 2022 med övningskörkort, tar jag emot övningsklienter till starkt rabatterat pris. Du kommer att få fylla i ett kort referensformulär som jag kan diskutera med min lärare. Om jag inte får in någon du kan känna igen, behöver du inte betala för sittningen. Så här går det till Du kontaktar mig för tidbokning på ulrika@akashainspiratoren.se eller på telefon 070-2993331. Du får en mejlbekräftelse med info om lokalen eller en Zoomlänk. (De flesta digitala sittningar sker idag på Zoom. Men jag kan också träffas på någon annan digital plattform som du har tillgång till, om du hellre vill det.) Vi ses vid den överenskomna tiden och håller sittningen. Du betalar ev kostnad i shopen. Du får ett mejl med några korta frågor kring sittningen, vilka jag kan diskutera med min lärare. Klientutlåtande ”Sittningen med Ulrika var en så fin upplevelse. På ett förtroendeingivande, lugnt och tydligt sätt förmedlade hon kontakt från andra sidan så att jag ganska snabbt var helt säker på vem det var. Hon beskrev årtal, föremål och händelser på ett träffsäkert sätt som var lätt att förstå. De budskap som förmedlades var både relevanta och behövliga. Jag rekommenderar varmt en sittning med Ulrika.” Catarina
Dimension (L x W x H)
Weight
Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se