Shop

Välj Valuta

1666SEK
(Inkl. 25% moms)

Akashainspiratören

Livssituationsläsning

På Zoom
(inspelningsbar)
Totalt 75 min

Image

Ta reda på vad som ligger bakom olika utmaningar i ditt liv, så att du kan göra något åt dem!

Den här läsningen är till för dig som upplever att du har specifika utmaningar i tillvaron som du vill ta tag i. Du får information om hur den energimässiga bakgrundsbilden ser ut och om hur du kan jobba för att lösa upp blockeringar och begränsningar som hindrar dig. Även den här läsningen bygger på Soul Realignment-tekniken. Det är en fördel om du har gjort en grundläggande själläsning. Annars behöver jag ta fram det mest grundläggande om din själstruktur för att hjälpa dig. (Då behöver vi 15 min extra och kostnaden blir något högre 1 777 kr mot ordinarie 1 666 kr).

Varmt välkommen!
Ulrika
Avancerad Soul realigmentpraktiker och medium

Det här innebär läsningen:

  • Du mejlar mig 2-3 områden som du upplever att du har utmaningar inom.
  • Du får veta hur deras energimässiga bakgrund ser ut (hur de eventuellt hänger ihop och vilka energiblockeringar de har).
  • Du får veta hur du ska kunna göra nya och bättre val för att lösa upp blockeringarna.

Så här gör du

  • Kontakta mig för tidbokning på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 070-299 33 31. Tiden vi gör upp om kommer i de flesta fall att ligga omkring en till två veckor fram i tiden.
  • Betala för din Livssituationsläsning i shopen när du bokat, eller med Swish om du behöver göra ett tillägg för att du saknar grundläsning.
  • Vi syns på den bokade tiden på Zoom. Där levererar jag din läsning under ca 75 minuter (90 minuter om du behöver basdata från grundläsning). Om du vill kan vi spela in delar av sessionen. Det gör vi upp om när vi syns.
Akashainspiratören Livssituationsläsning På Zoom(inspelningsbar)Totalt 75 min Det här får du/läsningens innehåll Så här bokar du Andra läsningar och uppföljande coachning Ta reda på vad som ligger bakom olika utmaningar i ditt liv, så att du kan göra något åt dem! Den här läsningen är till för dig som upplever att du har specifika utmaningar i tillvaron som du vill ta tag i. Du får information om hur den energimässiga bakgrundsbilden ser ut och om hur du kan jobba för att lösa upp blockeringar och begränsningar som hindrar dig. Även den här läsningen bygger på Soul Realignment-tekniken. Det är en fördel om du har gjort en grundläggande själläsning. Annars behöver jag ta fram det mest grundläggande om din själstruktur för att hjälpa dig. (Då behöver vi 15 min extra och kostnaden blir något högre 1 777 kr mot ordinarie 1 666 kr). Varmt välkommen!UlrikaAvancerad Soul realigmentpraktiker och medium Det här innebär läsningen: Du mejlar mig 2-3 områden som du upplever att du har utmaningar inom. Du får veta hur deras energimässiga bakgrund ser ut (hur de eventuellt hänger ihop och vilka energiblockeringar de har). Du får veta hur du ska kunna göra nya och bättre val för att lösa upp blockeringarna. Så här gör du Kontakta mig för tidbokning på ulrika@akashainspiratoren.se eller telefon 070-299 33 31. Tiden vi gör upp om kommer i de flesta fall att ligga omkring en till två veckor fram i tiden. Betala för din Livssituationsläsning i shopen när du bokat, eller med Swish om du behöver göra ett tillägg för att du saknar grundläsning. Vi syns på den bokade tiden på Zoom. Där levererar jag din läsning under ca 75 minuter (90 minuter om du behöver basdata från grundläsning). Om du vill kan vi spela in delar av sessionen. Det gör vi upp om när vi syns.
Dimension (L x W x H)
Weight
Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se