Shop

Välj Valuta

960SEK
(Inkl. 25% moms)

Akashainspiratören

Presentkort medium

Presentkort 960 kr

960 kr
Image

Ge bort en personlig gåva som räcker till en stärkande transhealingsession eller till en kombination av tjänster (till exempel till skogsbadsvandring, privatsittning och seans!

Akashainspiratörens presentkort medium är tänkt att räcka till en härligt avkopplande och energibalanserande transhealingsession, något som kan vara verkningsfullt för någon med fysiska, psykiska eller spirituella utmaningar. De kärleksfulla energierna letar sig dit där klienten har blockeringar och jobbar med att lösa upp dessa. Jag förmedlar också den information jag får till mig under sessionen.

När jag fått din betalning, kontaktar jag dig för att få information om vad som ska stå på presentkortet. Jag postar sedan kort, folder och kuvert till dig (eller direkt till presentkortsinnehavaren). Om det ska hinna fram före jul behöver jag posta senast den 20 december.

Presentkort medium räcker alternativt till en privatsittning, en skogsbadsvandring och deltagande i en seans. Det kan också användas som delbetalning för en själläsning eller deltagande i en bokcirkel.

Du som köper ett presentkort senast 23 december får själv 10 % på alla tjänster du bokar hos mig fram till 31 december. Mejla på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller messa mig på 070-2993331.
  • På det fysiska presentkortet finns kontaktuppgifter till mig.
  • Presentkortsinnehavaren kontaktar mig och gör upp om hur presentkortet ska utnyttjas. Det kan delas upp och användas i flera omgångar under ett år.
  • Vid själläsning behöver jag kolla upp i Akashaarkiven att själen låter mig göra läsningen före tidbokningen. Allt annat kan bokas med en gång.
"Fick underbar healing av Ulrika som starkt bidragit till läkningsprocessen av min skadade fotled. Hennes inledande beskrivning av skadan var också mycket träffsäker. Healingen rekommenderas varmt!"
 
Akashainspiratören Presentkort medium Presentkort 960 kr 960 kr Kortets användningsområden Så här bokar presentkortsinnehavaren: Klientutlåtande Ge bort en personlig gåva som räcker till en stärkande transhealingsession eller till en kombination av tjänster (till exempel till skogsbadsvandring, privatsittning och seans! Akashainspiratörens presentkort medium är tänkt att räcka till en härligt avkopplande och energibalanserande transhealingsession, något som kan vara verkningsfullt för någon med fysiska, psykiska eller spirituella utmaningar. De kärleksfulla energierna letar sig dit där klienten har blockeringar och jobbar med att lösa upp dessa. Jag förmedlar också den information jag får till mig under sessionen. När jag fått din betalning, kontaktar jag dig för att få information om vad som ska stå på presentkortet. Jag postar sedan kort, folder och kuvert till dig (eller direkt till presentkortsinnehavaren). Om det ska hinna fram före jul behöver jag posta senast den 20 december. Presentkort medium räcker alternativt till en privatsittning, en skogsbadsvandring och deltagande i en seans. Det kan också användas som delbetalning för en själläsning eller deltagande i en bokcirkel. Du som köper ett presentkort senast 23 december får själv 10 % på alla tjänster du bokar hos mig fram till 31 december. Mejla på ulrika@akashainspiratoren.se eller messa mig på 070-2993331. På det fysiska presentkortet finns kontaktuppgifter till mig. Presentkortsinnehavaren kontaktar mig och gör upp om hur presentkortet ska utnyttjas. Det kan delas upp och användas i flera omgångar under ett år. Vid själläsning behöver jag kolla upp i Akashaarkiven att själen låter mig göra läsningen före tidbokningen. Allt annat kan bokas med en gång. "Fick underbar healing av Ulrika som starkt bidragit till läkningsprocessen av min skadade fotled. Hennes inledande beskrivning av skadan var också mycket träffsäker. Healingen rekommenderas varmt!"   Kristina
Dimension (L x W x H)
Weight
Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se