Skip to content
Hem » Tjänstekategorier » Studiecirklar

Studiecirklar

Vi människor har ett stort behov av att svara på frågan: ”Vem är jag?” Bakom den finns andra spännande frågor som: ”Varför lever jag?”, ”Var sitter mitt medvetande egentligen?”, ”Hur kan jag använda mina energier för att få mera flow?”

Det finns en mängd olika idéer om medvetandet och om vad som driver oss människor. Jag frågar mig ibland vilka idéer och teorier som skulle kunna vara verifierbara och har sedan jag startade utgått ifrån tanken att vi behöver lyssna på olika skolor och personer som utforskat ämnet ”energier och medvetandet”, fundera vad som kan vara vettigt att ta till sig och sen göra vårt eget utforskande. Att arbeta med energier är ”erfarenhetsbaserat” och vi har alla olika själsliga och praktiska förutsättningar. Det går därför inte att lära någon annan riktigt hur energiarbete fungerar. Men det är hjälpligt att lyfta fram olika metoder och få diskutera dem med andra. Det är bakgrunden till mina studiecirklar där jag först och främst ser mig som ”inspiratören” – lite som ”skolbibliotekarien”. Jag har inte läst och sett allt om energier. Men jag har mött några som har skrivit och talat om energier på ett sånt sätt att jag känner att jag har ganska mycket att dela med mig av. Mitt mål är att bli så vis som jag kan själv under den här inkarnationen. Därför brinner jag för att lägga fram mina teoretiska och praktiska erfarenheter av energiarbete – många gånger i form av böcker, filmer och poddar som andra skapat – och sen få diskutera det med personer som tycker att det här här lika spännande som jag.
Min verksamhet på det här området omfattar olika aktiviteter på Zoom. Rubriken studiecirklar omfattar några huvudområden med tjänster inunder.

Tjänster – Studiecirklar