Skip to content
Hem » Tjänstekategorier » Meditationer

Meditationer

Ge dig själv en paus i tillvaron och träna dig att höra din inre röst och din egen visdom. Akashainspiratören guidar dig på dina inre resor.

Meditationer har en massa fördelar och möjligheter oh kan se ganska olika ut. Modern forskning visar att mycket kort men daglig meditation hjäper hjärnan att sudda ut inlärda irrelevanta rädslor. Andra studier visar att det även är bra för hjärtat att meditera och att det finns samband mellan meditaiton och minskad stress. För den som aldrig mediterat kan det vara svårt att komma till skott och få till tiden. Men om du lyckas få till en stund varje dag och en form som passar dig är det den rakaste vägen till att höra sin inre röst. När jag själv för ett antal år sedan hamnade i en livskris hade jag aldrig mediterat. Det var svårt att få till lugnet och koncentrationen i början. Men kraften jag fått med tiden har varit helt avgörande för min medvetandehöjning. När jag plötsligt förstod hur jag skulle göra för att uppleva meditationen, var det faktiskt inte alls svårt att höra den inre vägledningen. En nyckel för mig har varit att variera meditaitonsteknikerna. Vägledda meditationer har varvats med fågelsång eller enkel musik. Ibland sitter jag i tystnad. Någon annan kanske föredrar att göra på samma sätt varje dag.
Jag vill gärna hjälpa dig att hitt din unika väg till att höra den där inre rösten som gör att du känner dig hållen, trygg, lugn och orädd i livet.

Tjänster – Meditationer