Skip to content
Hem » Om mig

Om mig

Inspirerad av modern medvetandeforskning och psykosyntes, där olika plan av det mänskliga medvetandet är integrerade och ger varje individ en unik inneboende kraft, erbjuder jag mina klienter flera verktyg för sin personliga utveckling, däribland en stor variation av Akashaläsningar, coaching, studiecirklar, seanser och andlig vägledning, retreater och transhealing.

Till för några år sedan arbetade jag med mänskliga rättigheter och miljöfrågor inom svenskt utvecklingssamarbete. Jag reste världen runt och brann för att hjälpa människor och vår planet. Det var ett roligt men ett energikrävande sätt att arbeta på. Nu har jag insett att vi människor har det mesta inom oss. Förmågan att jobba med vårt medvetande ger oss nycklar till ett helt annat sätt att förbättra världen.

Mänskligheten står idag inför många utmaningar – individuella och kollektiva. Vi stressar oss sjuka, konkurrerar ut varandra och begränsar oss utifrån en tro på att vi behöver leva våra liv på andras bekostnad. Mycket av det här har med att göra hur vi ser på vårt mänskliga medvetande. Och jag menar att det inte stämmer. Var och en kan skapa förutsättningar för att leva ett bättre liv.

Själv höll jag bokstavligen på att stressa ihjäl mig och kroppen sa till slut stopp. Jag upptäckte då att mitt medvetande hade dimensioner jag aldrig i min vildaste fantasi kunnat drömma om. Jag kunde kommunicera med ett högre medvetande och få information som mitt mentala jag inte haft tillgång till. Genom att jobba med mina tankar och agera på dem, började jag attrahera in ett flöde av positiva energier och jag kunde även använda kraften till att hjälpa andra. Steg för steg mådde jag bättre och bättre. Jag kände mig friare och rikare på alla möjliga sätt. Hur hade jag kunnat missa allt det här? Det jag tänker och gör reflekterades tillbaka till mig. Jag började förstå att det handlade om energimönster som jag själv kunde känna av och styra.

Mitt första steg var att mentalt försöka förstå vad som hände mig. Jag var ju trots allt en förnuftstyrd person och akademiker och trodde att jag skulle nå fram den vägen. Jag började studera litteratur, gå kurser och konsumera poddar i rask takt. Somligt kunde jag förstå med hjälp av författare och forskare som kombinerat forskning kring moderna kvantfysiska teorier med andliga uråldriga kunskaper. Läs mer här! Men det mesta har jag ändå lärt mig genom övning och egna erfarenheter.

Ulirika Hjertstrand
signatur-ulrika

Mitt erbjudande till dig som vill jobba
med dina energier

Jag jobbar med metoder som hjälper dig att öppna upp och lyssna inåt  men också metoder för personlig utveckling och transformation som går ut på att medvetandegöra delar hos dig som du kanske bara anar.

En mycket transformerande metod är mina detaljerade Akashaläsningar som till stor del bygger på Soul Realignment-tekniken. Du får en bred överblick över hur dina själsliga energier fungerar, vad som hindrar maximalt inflöde av livskraftenergi och hur du kan återställa dina energier till sitt perfekta ursprung, där du får maximal tillgång till din livskraft. Efter en läsning coachar jag dig i hur du kan göra för att attrahera in mera positiva saker i ditt liv. Det är inte svårt men kräver ett jobb med ditt undermedvetna när du planerar ditt liv.

Jag håller även studiecirklar i esoteriska ämnen med koppling till kvantfysik, andlighet och medvetenhet och ett särskilt diplomprogram i skapande, där jag sätter samman grupperna efter personernas själsliga förutsättningar.

Ett centralt område för mig är mediumskap, ett område inom vilket jag erbjuder både gruppseanser och privata sittningar (båda med fokus på kontakt med nära och kära som inte längre är ibland oss). Jag erbjuder även andlig vägledning. 

Andra verksamhetsområden retreater (åker gärna till ön Skyros i Grekland), transhealing och meditationer.

Mitt mål är att alla mina klienter ska lyckas maximera sitt medvetande och leva ett friare och rikare liv.

Mina utbildningar

Utbildningar

 • Advanced Soul Realignment Practitioner (grund- och flera påbyggnadsutbildningar)
 • Certifierat Medium (Elisabeth Edborg, Seven Stars)
 • Diplomerad Samtalscoach med inriktning på psykosyntes och ICF:s kärnkompetenser (tvåårig utbildning vid Humanova)
 • Certifierad skogsbadsguide (Swedish Nature and Forest Therapy Institute)
 • Diplomerad andlig healer via trans (Elisabeth Edborg, Seven Stars)
 • The Power of Eight – Masterclass 2021 (ettårig internationell utbildning i kollektiv intentionssättning under ledning av Lynne McTaggart, vetenskapsjournalist och författare bland annat till bestsäljaren ”The Field”)
 • Kurser i spirituell healing (Elisabeth Edborg och Elfving Institute)
 • Utveckla din mediala förmåga (Camilla Brolins enterminsutbildning)
 • Redesigning your Destiny (Dr Joe Dispenza)
 • Friskvårdsguide (Utemaningen)

Utbildningar från mitt tidigare liv

 • Fil kand examen i statsvetenskap och folkrätt (fyra årig Sthlms univ och Åbo Akademi)
 • Poppius fackpresskurs i journalistik
 • Dansutbildningar (Förberedande yrkesutbildning vid Balettakademin och ettårig danslinje vid Kulturama)
 • Eventkoordinatorutbildning (Folkuniversitetet)
certifikat-soul
Diplom - HEALING
kursintyg-medium-bild
snfti_bathing-guide_mrke_600x600px
friskvrdsguide