Privatsittningar

Målet för mina privatsittningar och seanser är att du ska få kontakt med någon på andra sidan som du känner igen och som kan lämna ett meningsfullt budskap till dig. Vid andlig vägledning får du istället budskapet via dina guider.

Grunden i traditionellt mediumskap är att skaffa bevis på våra själars överlevnad. Det sker genom privatsittningar och seanser där mediet förmedlar kontakt mellan avlidna nära och kära och klienten.

Jag erbjuder både privatsittningar och vägledning på Zoom och telefon. Jag anordnar även seanser på Zoom och i olika lokaler. Och du kan beställa hemmaseanser om du har en grupp på omkring tio personer eller fler.

Vid privatsittningar ses du och jag på Zoom eller i verkligheten under en timme och jag tar in en själ från andra sidan, beskriver den så att du ska kunna känna igen personen och förmedlar sedan ett budskap till dig. Seanser går till på ungefär samma sätt, men budskapen är kortare och kan ibland gälla flera deltagare. Ibland avslutas seansen med att alla får ett kort budskap från någon guide eller ängel. Vid en andlig vägledning förmedlar jag kontakt med dina själsliga vägledare.

Image
Jag kan inte styra vem som kommer från andra sidan. Ibland är det inte den allra närmaste. Men budskapen är viktiga och ska vara relevanta ändå. Om jag inte får den som kommer igenkänd, så försöker jag ett par gånger till. Om jag inte får någon igenkänd efter tre försök, kommer jag att lämna ett budskap till dig från dina vägledare.

Privatsittning, vägledning och seans på distans

Fullmåneseans på Zoom med kanaliserade budskap (90 min)

Under 2024 fortsätter jag med mina fullmånesseanser på Zoom med flera deltagare. Då bjuder jag in andevärlden att presentera en person på andra sidan som ska till någon i publiken, beskriver den, finner ut till vem personen ska och kan lämna ett budskap. Efter seansen som tar vi en liten paus. Sen delar jag med mig av månadens fullmåneskanalisering från min guide Santillon och vi pratar lite om det som kommit. I slutet får de som inte har fått besök från andevärlden tidigare under kvällen ett kort budskap. (Prel datum för våren är 25 mar kl 19, 24 apr kl 19, 23 maj kl 19 och 24 jun kl 19)
Du bokar din plats genom att mejla eller gå in under kontakter till dess att hemsidan är klar. Pris 222 kr (inkl moms)


Hemmaseans hos dig (rikttid 60 min)

Du samlar en grupp vänner som önskar budskap från andra sidan, och jag kommer till er och håller seans under ca en timme. Se mer nedan! Riktpris 1 200 kr i grundavgift plus 170 kr/deltagare plus ev reseersättning  (inkl moms)


Andlig vägledning på Zoom/telefon (60 min/30 min)

Du får ett budskap från dina universella vägledare om det du behöver höra just nu och har sedan möjlighet att ställa någon eller ett par frågor. Du bokar genom att kontakta mig på mejl eller telefon. Betalning sker efter sittningen. Pris 1 100 kr för 60 min och 600 kr för 30 min (inkl moms) Se mer nedan!

 

Privatsittning på Zoom/telefon (60 min)

Kontakt med någon som gått över till andra sidan och ett budskap. Jag bjuder in och ser vem som kommer. Du bokar genom att kontakta mig på mejl eller telefon. Betalning sker efter sittningen. Pris 1 100 kr (inkl moms) Se mer nedan!

 

Se mer nedan!

Så här beställer du privatsittning, mediala vägledning eller hemmaseans:

  • Du kontaktar mig för tidbokning på ulrika@akashainspiratoren.se, på telefon 070-299 33 31 eller via kontaktformuläret nedan. Tiden vi gör upp om kommer sannolikt att ligga 10-14 dagar framåt i tiden. Men det beror lite på hur fullbokad jag är.
  • Du får en mejlbekräftelse med bekräftelse på var vi ses eller en Zoomlänk. 
  • Vi ses vid den överenskomna tiden för sittningen eller seansen.
  • Du betalar för sittningen eller vägledningen i shopen efter sessionen. För seanser gör vi upp om ett pris utifrån förutsättningarna (hur många som deltar och restider). Ett riktpris är 1 200 kr i grundavgift plus 170 kr/deltagare plus ev reseersättning. Betalning sker med Swish eller på faktura.
Pris 1 100 kr  (inkl moms) privatsittning/andlig vägledning om 60 min. 600 kr (inkl moms) för Andlig vägledning om 30 min. Pris enl ök för hemmaseans.

Privatsittningar, vägledningar och hemmaseanser

Hör av dig om du är intresserad av att beställa en privatsittning, en andlig vägledning eller en hemmaseans. Seanser jag anordnar hittar du under kommande evenemang på startsidan.

Kontaktformulär

Namn
Email *
Telefon
Jag vill bli kontaktad via
Sms
Telefon
E-post
Meddelande
Skicka

Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.