Healing

Healing ett kraftfullt instrument för att lösa upp energiblockeringar i kroppen och sinnet och ger dig samtidigt lugn och ro och vilsam avkoppling.

Oro, stress och problem sätter sig i våra fysiska kroppar och i våra energikroppar när det pågått ett tag. Healing är ett effektivt sätt att lösa upp blockeringar och åstadkomma ett jämnare energiflöde i kroppen som kan underlätta läkning av olika slag. Känsloknutar kan lösas upp och du känner dig oftast friare och gladare efteråt.

Att förmedla healing till en person aktiverar helt andra delar av hjärnan än dem som är aktiverade vid meditation, detta enligt studier som bland annat Lynne McTaggert genomfört i samarbete med forskare vid prestigefyllda universitet i USA.
Image
Healing handlar om att öppna upp en kanal för helande, kärleksfyllda energier och destinera dessa till en specifik mottagare. Jag blev själv mycket fascinerad av healing när jag läste Eric Pearls bok Väck din inre healer och genomgick några sessioner av Reconnective Healing och också en fullständig Reconnection som en uppföljare på det.
Sen dess har jag gått flera healingkurser med spirituell healing som grund och på senare tid även transhealing. Jag erbjuder mina healingsessioner på min mottagning på Kungsholmen i Stockholm.

Energierna söker sig dit där de bäst behövs

Det är inte alltid att healingen verkar fysiskt på den plats i kroppen som du mest önskar, även om det oftast är så. Ibland kan healingen fungera så att den löser upp blockeringar i energisystemet, som du inte haft riktigt koll på att de funnits där. De verkar fysiskt, mentalt och spirituellt.

Kontakta mig via formuläret nedan. Vi gör upp om en tid som passar dig och bokar in 60 min. Vi ses i min studio för en kort introduktion följt av omkring 35 min healing. Sedan förmedlar jag de budskap som kommit till mig under sessionen och som rör din hälsa och du får möjlighet att dela med dig av dina upplevelser. Om vi tillsammans vid utvärderingen tycker att du skulle behöva en uppföljande session, planerar vi in den. Då får du också ett billigare pris. 

Från 2022 arbetar jag under en period uteslutande med transhealing. Denna healing är en sorts spirituell healing. Men den är starkare än traditionell spirituell healing. Under delar av sessionen kanaliserar jag energierna mer direkt till dig från min healingguide, eftersom jag arbetar i trans. Den mer direkta energiformen medför att fysiska och psykiska energistagnationer har lättare att lösa upp sig.
Healing ska ses som ett komplement till medicinsk behandling. Tala därför alltid med din läkare, innan du gör några förändringar i eventuell medicinering till följd av healingen. Jag förmedlar inte healing för patienter som önskar hjälp med cancer, diabetes eller till gravida. Däremot deltar jag själv i lärosyfte i internationella experiment som går ut på att sätta kollektiva intentioner till personer som kan ha dessa problem i botten (men också många andra problem – såväl individuella som kollektiva). Det är dock ingenting som ingår i min företagsverksamhet.

Glöm inte att dricka mycket vatten i samband med och efter din healingsession och ge dig tid att vila.

Transhealingsession (60 min, varav 35 min healing och 15 min energivägledning)

Jag går i trans, fungerar som kanal och förmedlar healingenergier som söker sig dit där du bäst behöver dem. Jag känner in obalanser du har i kroppen och kan förmedla info om det efter sessionen.

Så här går det till

  • Kontakta mig för en tid som passar dig. Använd kontaktformuläret nedan eller mejla mig på ulrika@akashainspiratoren.se eller ring/SMS:a på 070-2993331.
    Vi avsätter 60 min (intro 10 min, överföring av healingenergier ca 35 min och hälsovägledning 15 min). Jag brukar kunna ta emot inom de närmaste 48 timmarna.
  • Den tid vi kommit överens om, så träffas vi på min mottagning på Kungsholmen.
  • Du sätter eller lägger dig bekvämt till rätta och välkomnar energierna. 
  • Jag förmedlar healingenergierna till dig. Under de första 15 min arbetar jag i trans med min healingguide. Därefter känner jag in dina energier och läkningsbehov och arbetar vidare med medveten andlig healing. Du kan uppleva värme, kyla eller pirrningar i kroppen vid sessionen. Du kan även känna starka känslor när blockeringar löses upp. Allt detta är normalt.
  • Efter sessionen ger jag dig läkande vägledning och förmedlar ev info jag fått till mig. 
  • Sessionen avslutas med att du betalar i webbshopen.
Pris 960 kr (inkl moms) och 575 kr (inkl moms) för eventuell uppföljningssession som bokas inom en vecka från tidigare session

Healing

Bli en helare person och kom till rätta med dina obalanser. Akashainspiratören förmedlar healing energier, vilka löser upp energiblockeringar fysiskt, psykiskt och andligt.

Kontaktformulär

Namn
Email *
Telefon
Jag vill bli kontaktad via
Sms
Telefon
E-post
Meddelande
Skicka

Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.