Shop

Välj Valuta

1000SEK
(Inkl. 25% moms)

Akashainspiratören

Livstemaläsning

Telefonsittning
(inspelningsbar)
Totalt 45 min

Image

Ta reda på varför du är här och dina främsta utmaningar i det här livet

Var och en av oss arbetar med ett dominerande livstema under den här inkarnationen och flera stödjande. Akashainspiratören förbereder Livstemaläsningar på 45 minuter, där du får reda på vilka dina primära utmaningar är i det här livet. Vi resonerar kring hur du kan jobba med dem utifrån din själprofil som kommit fram i din grundläsning. Jag förbereder genom att hämta informationen i Akashaarkiven, sätter samman informationen och presenterar den i en telefonsittning.
(Läsningen ger fler dimensioner om du gjort en Grundläggande själsläsning.)

Varmt välkommen!
Ulrika
Coachande medium och healer

Innehåll

  • Du får veta vilket ditt huvudsakliga livstema är liksom vilka dina 2-4 stödjande livsteman är.
  • Du får veta hur långt du har kommit i att utforska dem.
  • Du får veta inom vilka sorters relationer du förnärvarande engagerar dig i dina olika livsteman.

Så här gör du

  • Kontakta mig för tidbokning på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 070-299 33 31. Tiden vi gör upp om kommer i de flesta fall att ligga omkring en till två veckor fram i tiden.
  • Betala för din Livstemaläsning i shopen när du bokat.
  • Vi hörs på den bokade tiden på en konferenstelefon. Där levererar jag din läsning under ca 45 minuter. Om du vill kan vi spela in delar av samtalet. Det gör vi upp om när vi hörs.
Akashainspiratören Livstemaläsning Telefonsittning (inspelningsbar)Totalt 45 min Det här får du/läsningens innehåll Så här bokar du Andra läsningar och uppföljande coachning Ta reda på varför du är här och dina främsta utmaningar i det här livet Var och en av oss arbetar med ett dominerande livstema under den här inkarnationen och flera stödjande. Akashainspiratören förbereder Livstemaläsningar på 45 minuter, där du får reda på vilka dina primära utmaningar är i det här livet. Vi resonerar kring hur du kan jobba med dem utifrån din själprofil som kommit fram i din grundläsning. Jag förbereder genom att hämta informationen i Akashaarkiven, sätter samman informationen och presenterar den i en telefonsittning.(Läsningen ger fler dimensioner om du gjort en Grundläggande själsläsning.) Varmt välkommen!UlrikaCoachande medium och healer Innehåll Du får veta vilket ditt huvudsakliga livstema är liksom vilka dina 2-4 stödjande livsteman är. Du får veta hur långt du har kommit i att utforska dem. Du får veta inom vilka sorters relationer du förnärvarande engagerar dig i dina olika livsteman. Så här gör du Kontakta mig för tidbokning på ulrika@akashainspiratoren.se eller telefon 070-299 33 31. Tiden vi gör upp om kommer i de flesta fall att ligga omkring en till två veckor fram i tiden. Betala för din Livstemaläsning i shopen när du bokat. Vi hörs på den bokade tiden på en konferenstelefon. Där levererar jag din läsning under ca 45 minuter. Om du vill kan vi spela in delar av samtalet. Det gör vi upp om när vi hörs.
Dimension (L x W x H)
Weight
Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se