Shop

Välj Valuta

1500SEK
(Inkl. 25% moms)

Akashainspiratören

Coachande uppföljning av själläsning/Soul Realignment

Telefonsittningar (2-3 st)
(inspelningsbara)
Totalt 1,5 timmar

Image

Coachande uppföljning av din själläsning

Akashainspiratören erbjuder en coachande uppföljning av din Grundläggande själläsning/ Soul Realignment med coachsamtal om sammanlagt en och en halv timme.

Vanligtvis fördelas samtalen på tre halvtimmessamtal, där vi tillsammans går igenom hur det går med din energiåterställning och planerar för hur du kan jobba med energierna till nästa tillfälle. Men du kan välja om du i stället vill ha två 45-minuterssamtal. Du kan boka coachningen i direkt anslutning till din grundläsning eller ett tag efter för att få stöd i hur du kan jobba mer strategiskt med din energiomvandling.

Varmt välkommen!
Ulrika
Coachande medium och healer

Om coachningen

Målet är att använda informationen från din/a läsning/ar för att du ska kunna hitta tekniker att leva ett friare och rikare liv, så som du vill ha det.

Inför ditt första coachtillfälle kommer du att få ett kort frågeformulär baserat på din läsning. Syftet är att ringa in vad du behöver jobba med.

Under samtalet kommer vi att prata om hur du kan arbeta med dina karmamönster utifrån din unika själstruktur och de mål du har i livet framöver och sätta delmål inför kommande tillfällen.

Vanligtvis följer vi upp efter någon månad med ett eller två nya samtal.

Så här gör du

  • Kontakta mig för tidbokning på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 070-299 33 31. Tiden vi gör upp om kommer i de flesta fall att ligga omkring en till två veckor fram i tiden.
  • Betala för din uppföljande coachning i shopen när du bokat.
  • Vi hörs på den bokade tiden på en konferenstelefon. Där diskuterar vi hur du arbetar med dina rotval och mål utifrån de önskemål du framfört i frågeformuläret. Om du vill kan vi spela in samtalen. Det gör vi upp om när vi hörs. I samband med samtalen bokar vi tid för nästa tillfälle.
Akashainspiratören Coachande uppföljning av själläsning/Soul Realignment Telefonsittningar (2-3 st) (inspelningsbara)Totalt 1,5 timmar Det här får du/läsningens innehåll Så här bokar du Andra läsningar och uppföljande coachning Coachande uppföljning av din själläsning Akashainspiratören erbjuder en coachande uppföljning av din Grundläggande själläsning/ Soul Realignment med coachsamtal om sammanlagt en och en halv timme. Vanligtvis fördelas samtalen på tre halvtimmessamtal, där vi tillsammans går igenom hur det går med din energiåterställning och planerar för hur du kan jobba med energierna till nästa tillfälle. Men du kan välja om du i stället vill ha två 45-minuterssamtal. Du kan boka coachningen i direkt anslutning till din grundläsning eller ett tag efter för att få stöd i hur du kan jobba mer strategiskt med din energiomvandling. Varmt välkommen!UlrikaCoachande medium och healer Om coachningen Målet är att använda informationen från din/a läsning/ar för att du ska kunna hitta tekniker att leva ett friare och rikare liv, så som du vill ha det. Inför ditt första coachtillfälle kommer du att få ett kort frågeformulär baserat på din läsning. Syftet är att ringa in vad du behöver jobba med. Under samtalet kommer vi att prata om hur du kan arbeta med dina karmamönster utifrån din unika själstruktur och de mål du har i livet framöver och sätta delmål inför kommande tillfällen. Vanligtvis följer vi upp efter någon månad med ett eller två nya samtal. Så här gör du Kontakta mig för tidbokning på ulrika@akashainspiratoren.se eller telefon 070-299 33 31. Tiden vi gör upp om kommer i de flesta fall att ligga omkring en till två veckor fram i tiden. Betala för din uppföljande coachning i shopen när du bokat. Vi hörs på den bokade tiden på en konferenstelefon. Där diskuterar vi hur du arbetar med dina rotval och mål utifrån de önskemål du framfört i frågeformuläret. Om du vill kan vi spela in samtalen. Det gör vi upp om när vi hörs. I samband med samtalen bokar vi tid för nästa tillfälle.
Dimension (L x W x H)
Weight
Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se