Shop

Välj Valuta

3500SEK
(Inkl. 25% moms)

Akashainspiratören

Stort presentkort

Presentkort 3 500 kr

3 500 kr
Image

Ge bort en personlig gåva som räcker till en grundläggande själläsning

Akashainspiratörens stora presentkort är tänkt att räcka till en grundläggande själläsning, något som kan leda till stor transformation för den som får den. Du vet väl om att du kan beställa läsningar också åt omyndiga barn som du har ekonomiskt ansvar för. Kanske har du istället någon vän som behöver hjälp att komma framåt i livet. Då kan det här presentkortet också vara till stor hjälp.

När jag fått din betalning, kontaktar jag dig för att få information om vad som ska stå på presentkortet. Jag postar sedan kort, folder och kuvert till dig (eller direkt till presentkortsinnehavaren). Om det ska hinna fram före jul behöver jag posta senast den 18 december.

Du som köper ett presentkort senast 23 december får själv 10 % på alla tjänster du bokar hos mig fram till 31 december. Mejla på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller messa mig på 070-2993331.
  • På det fysiska presentkortet finns kontaktuppgifter till mig.
  • Presentkortsinnehavaren kontaktar mig och gör upp om hur presentkortet ska utnyttjas. Det kan delas upp och användas i flera omgångar under ett år.
  • Vid själläsning behöver jag kolla upp i Akashaarkiven att själen låter mig göra läsningen före tidbokningen. Allt annat kan bokas med en gång.
"Insikten om tidigare gjorda val i tidigare liv (mina själsresor) samt effekten av dessa val har bidragit till att jag numera är mycket mer medveten om samt uppmärksam på ’vad’ jag gör samt ’hur’, jämfört med innan läsningen. Jag har fått en bättre förståelse för mig själv och känner mig mer ”hel” samt kärleksfull inför den jag är i detta liv. Jag kan varmt rekommendera Ulrika."

Akashainspiratören Stort presentkort Presentkort 3 500 kr 3 500 kr Kortets användningsområden Så här bokar presentkortsinnehavaren: Klientutlåtande Ge bort en personlig gåva som räcker till en grundläggande själläsning Akashainspiratörens stora presentkort är tänkt att räcka till en grundläggande själläsning, något som kan leda till stor transformation för den som får den. Du vet väl om att du kan beställa läsningar också åt omyndiga barn som du har ekonomiskt ansvar för. Kanske har du istället någon vän som behöver hjälp att komma framåt i livet. Då kan det här presentkortet också vara till stor hjälp. När jag fått din betalning, kontaktar jag dig för att få information om vad som ska stå på presentkortet. Jag postar sedan kort, folder och kuvert till dig (eller direkt till presentkortsinnehavaren). Om det ska hinna fram före jul behöver jag posta senast den 18 december. Du som köper ett presentkort senast 23 december får själv 10 % på alla tjänster du bokar hos mig fram till 31 december. Mejla på ulrika@akashainspiratoren.se eller messa mig på 070-2993331. På det fysiska presentkortet finns kontaktuppgifter till mig. Presentkortsinnehavaren kontaktar mig och gör upp om hur presentkortet ska utnyttjas. Det kan delas upp och användas i flera omgångar under ett år. Vid själläsning behöver jag kolla upp i Akashaarkiven att själen låter mig göra läsningen före tidbokningen. Allt annat kan bokas med en gång. "Insikten om tidigare gjorda val i tidigare liv (mina själsresor) samt effekten av dessa val har bidragit till att jag numera är mycket mer medveten om samt uppmärksam på ’vad’ jag gör samt ’hur’, jämfört med innan läsningen. Jag har fått en bättre förståelse för mig själv och känner mig mer ”hel” samt kärleksfull inför den jag är i detta liv. Jag kan varmt rekommendera Ulrika." Birgitta
Dimension (L x W x H)
Weight
Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se