Framgångsrika personer

Framgångsrika personer

Framgångsrika personer

Framgångsrika personer

Har du medveten framgång i livet? Är du bland de få människor som traskar runt på den här planeten som säger: ”Mitt liv kunde inte vara bättre. Jag är en framgångsrik person.” Grattis! Det är ju superkul att du hittat hit till min blogg! Då kanske du vill veta varför du är så där framgångsrik? Du tillhör de få personer som lever i linje med känslorna i sitt undermedvetna och så har du levt med den kunskapen, inte bara inom ramen för den här livstiden, utan också under många andra inkarnationer bakåt i tiden. Det finns ganska få människor som du, som prickat in alla rätt. De flesta bär omkring på en massa skräp i sina underliggande känslor som styr allt vad vi gör. Och vi vet inte ens om det.

För några år sen gick jag omkring i en annan sinnesstämning. Varför lyckas jag aldrig få till det, tänkte jag? Räkningarna var lika långa som dagarna som jag skulle tillryggalägga. Och jag oroade mig för det mesta. Jag jobbade med människor och organisationer i låginkomstländer. Jag oroade mig för många saker, till exempel att råka ut för en trafikolycka utomlands, eller att mina barn skulle bli konstiga av att vara borta från sin mamma. Jag oroade mig för att jag skulle infekteras av någon mystisk tropisk sjukdom och för att bli rånad. Jag oroade mig mycket för alla andra runt omkring mig och vad de skulle tycka. Det värsta vore om nån på jobbet såg att jag var sådär orolig och tänkte att ”den där nervösa typen” kan vi inte ge mera ansvar. Och det märkliga var att mina rädslor hela tiden bekräftades. Ju sämre jag kände mig, desto sämre var jag. Till slut vågade jag knappt uttala mig om saker och ting. Jag levde i rädslor och fick tillbaka det jag sände ut. Livet VAR faktiskt ganska besvärligt, särskilt som jag försökte dölja det så mycket, något som alla med grundläggande kunskaper om energier fattar är OMÖJLIGT.

Idag är jag praktiskt taget inte rädd för någonting och ändå har jag inte hälften av den materiella säkerhet jag hade då i form av anställningstrygghet och försäkringar. Och jag är GLAD och TACKSAM över att jag lever just det här livet. Jag LEVER faktiskt numera – på riktigt. Visst dyker det upp hinder och utmaningar hela tiden. Men jag ser dem inte på samma sätt som ödesdigra fallgropar eller slumpartade orättvisor. Jag har tillit; allt ordnar sig. Och hur kommer det sig nu, kanske du undrar?

Ja, det gick inte över en natt. Ett av mina stora uppvaknanden kom när jag av en slump gjorde en grundläggande Soul Realignment-läsning och fick klart för mig att jag hade karmamönster med mig från ett par livstider där jag levt i starka offerenergier. De hade hängt kvar och spillt över också i det här livet. Och så fick jag reda på att en väldigt viktig ingrediens för att tanka in mer livskraftsenergi var att få ha vackert omkring mig och välordnade system. Plötsligt förstod jag varför jag alltid hamnat i att strukturera upp saker (något som jag i och för sig gillat). Men sedan hade jag blivit kvar i att upprätthålla strukturerna i stället för att gå vidare med mina unika förmågor. Det var bekvämt för andra och jag var beredd att offra mig för den goda saken. Min specialbegåvning i att stödja och uppmuntra andra hade visserligen då och då noterats. Men jag hade inte alls fattat att det här var ett så starkt kort att jag skulle bygga min USP runt det. Med läsningen förstod jag äntligen det som låg dolt för mig i mitt undermedvetna och vilka som var mina bästa egenskaper som skulle ge mig maximalt med livskraftenergi. Och viktigast av allt var att jag förstod att jag själv alltid bär ansvar för de sinnestämningar och situationer jag hamnar i och att jag kan göra något åt dem. Det var bara att börja jobba på det. Att bearbeta offerenergi är faktiskt ganska enkelt. Man behöver bara sätta sig själv i absolut centrum och göra små uppmuntringar av sig själv i tid och otid, något som förstås är extremt obekvämt för den som levt som om livet var uppbyggt kring ens eget lidande.

Så snart jag började arbeta med att lyfta mina egna unika själegenskaper och motarbeta de energier som styrde mitt undermedvetna, började det hända fantastiska saker. Idag lever jag ett liv som jag styr över själv och där jag kan tillåta mig att vara den jag är. Vill jag inte stressa, så gör jag inte det. Vill jag sitta en kvart i solen, så gör jag det. Vill jag prata en stund med en klient efter tiden är slut, så gör jag det. Jag vet att jag ger mig själv, min familj och mina klienter för dem viktiga VÄRDEN och då får jag kompensation för det i form av mer tid, kärlek och ekonomiska resurser. Och den kompensationen kommer inte alltid från väntat håll. Men den kommer. Och jag har tillit till det. Jag vet numera vad jag som själ är bra på och hur jag ska styra mitt undermedvetna för att nå dit jag vill.

Är jag framgångsrik? I mina ögon är jag det. Vill du också förstå hur du attraherar in mer framgång i ditt liv? Då tycker jag att du ska unna dig en grundläggande Soul Realignment-läsning hos mig. Den ger dig en bild över hur du fungerar som energivarelse på själnivå – vilka dina unika själegenskaper är och dina speciella utmaningar. Och jag hjälper dig att rensa i gamla onödiga karmamönster. Mitt mål är att alla mina klienter ska kunna säga just så där: ”Mitt liv kunde inte vara bättre.”

Är du en av dem?

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.