Hur vill du leva ditt liv?

Lär känna dina unika energier och du kan skapa precis det liv du drömmer om

Akashainspiratören guidar dig på din livsväg

själläsningar med coachning, skogsbad, studiecirklar, healing, meditationer och kontakt med andra sidan
Läs mer om läsningar och coachning

Drömmer du om kärlek, god ekonomi och hälsa?

Maximera ditt medvetande och skapa ett friare liv!
Läs mer om filosofin bakom

Allt börjar och slutar med energier

Lyssna inåt och inled din magiska resa!
Följ min fantastiska resa i bloggen
Image

FLYTTAR MIN HEMSIDA

Image

NU BLIR DET LÄTTARE...

Hemsidan är under flytt till ny plattform. Det innebär att jag under en övergångsperiod inte lägger upp så mycket nytt här. Tyvärr, ser det ut att dra ut på tiden. Håll utkik på sociala medier. Anmäl dig manuellt. Betalning av mina tjänster sker med Swish och mot faktura över bankgiro under den här perioden. Men jag finns här ändå för din energihöjning.  

Allt gott!
Ulrika
Frågor? Mejla mig på ulrika@akashainspiratoren.se

Välkommen till ditt nya liv

Känner du dig lite fast? Som om du skulle kunna skapa förändring men aldrig riktigt landar i hur? Nu finns en helt ny möjlighet att arbeta med energier i grupp på ett väldigt praktiskt sätt - på Zoom.

 

”Personal Reality Shaping - steg 1 - Gruppträningsprogram i hur du får FLOW i vardagen.

Vi ses i mindre grupp med själar med liknande själsstruktur 10 ggr på Zoom (18 studietimmar). Du får teori av mig i skapandets grundstenar, podd- och lästips, träningsredskap som hjälper dig att hålla kursen och en grupp av likasinnade själar att bolla utmaningar och framgångar med. Målet är att du ska lära dig att använda just dina energimässiga förmågor till att leva det bästa liv du kan, träffa andra likasinnade själar och förstås också ha en härlig stund på Zoom att se fram emot.

När en grupp med likartade själar finns hittar vi en kväll eller eftermiddag (möjligen onsdagar) eller fredagseftermiddag, som alla kan och startar. Vi ses varannan vecka på Zoom med uppehåll för sommarsemester och jul.  Kostnad för terminen är ännu så länge 2 666 kr (men det kan komma att höjas till hösten). Du söker till programmet och får diplom om du deltagit regelbundet. Ett krav för att kunna söka är att du antingen gjort en grundläggande själsläsning hos mig eller en krafthjulsanalys (den senare är en entimmessittning på Zoom 1 999 kr - före rabatt) (läs mer under Akashaläsningar). 

Varför dessa förberedelser? Det är först när jag vet vilka unika förmågor din själ har, som jag har möjlighet att hitta rätt grupp åt dig. För att få ut maximalt från programmet är det förstås allra bäst att ha både en grundläsning och ett Krafthjul i bagaget. Men du kan också ta det du inte gjort i förväg under resans gång förstås, om du upptäcker att det vore hjälpsamt.

Vill du sätta upp dig på en icke-bindande väntelista, så mejla mig, så hör jag av mig till dig så snart jag har en passande grupp. Du kommer då att få ganska kort tid (några dagar) på dig att bestämma om du vill vara med i just den gruppen eller fortsätta att stå kvar på väntelista. Om vill veta mera eller om du vill delta i någon av mina bokcirklar, mejla mig på  ulrika@akashainspiratoren.se eller ring på 070-299331. Bokcirkelträffarna kommer att spridas ut mera i tid för att skapa mindre stress.

Den här hemsidan är under flytt, varför all info om bokcirklarna kommer först i den nya versionen. Ber om överseende med tekniken.

Mina tjänster

Skogsbadsvandringar

Upplev naturen med dina sinnen och låt dig guidas till lugn och ro med certifierad guide.

Själläsningar/Soul Realignment

Bli medveten om din själs unika potential, vilka negativa val du upprepar i ditt liv och rensa bort onödiga blockeringar.

Studiecirklar

Läs och diskutera på Zoom: Vi läser och lär om paranormala upplevelser, medvetandet och andlighet. Vi diskuterar det utifrån moderna teorier om kvantfysik och forskning.

Meditationer

Träna dig att höra din inre röst och nå din egen visdom. Akashainspiratören guidar dig på dina inre resor: regelbundna träffar på Zoom och inspelade meditationer.

Healing

Bli en helare person och kom till rätta med dina obalanser. Akashainspiratören förmedlar starka transhealingenergier som löser upp energiblockeringar fysiskt, psykiskt och andligt.

Mediumskap

Bjud in andevärlden att utse en person som gått över till andra sidan och som får lämna dig ett budskap som du behöver höra. Vi tränar på att lämna tydliga överlevnadsbevis.

Coaching

Utforska din vilja och dina drömmar och ta nästa steg i livet. Akashainspiratören coachar dig dit du vill nå med hela dig och psykosyntesen som utgångspunkt. (Kommande tjänst).

Retreater

Pausa vardagen och ägna dig helhjärtat åt kropp och själ i en fridfull och energihöjande miljö. Delta i livsbejakande aktiviteter som utvecklar dig och din själ och öva på att ”bara vara”.

Kommande evenemang

MÅN den 27 DEC - Fullmåneseans på Zoom med kanaliserade budskap

MÅN den 27 DEC - Fullmåneseans på Zoom med kanaliserade budskap

kl 16.00 på Zoom (1 h 30 min)
Seans, fullmåneskanalisering och kortare universella budskap till alla som inte fått besök.

Tillsammans utforskar vi energierna

Akashainspiratören erbjuder en mötesplats och olika verktyg som stärker dig i ditt liv och dina relationer och verkar för ett förhöjt kollektivt medvetande.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Image
Maximera ditt medvetande
och skapa ett friare liv!

Mobil:070-299 33 31
E-Post: ulrika@akashainspiratoren.se